Pàgines

dilluns, 23 de maig del 2011

Treball sobre les plantes (4t)

Els nens i nenes de 2n de cicle mitjà han fet individualment un treball de recerca sobre les plantes medicinals que han exposat de forma oral a la resta de la classe. També es va convidar a algun pare, mare, àvia, avi…que volgués venir a l’aula per tal d’explicar algunes curiositats sobre aquestes plantes.
El Sr. Joan Serra, pare de la Maria, amb molta il•lusió es va oferir a venir una tarda a l’escola, per tal de fer arribar als alumnes els seus coneixements. Va ser una sessió molt profitosa i engrescadora, on els nens i nenes van aprendre molt i van estar en tot moment molt atents a les seves explicacions.
Ens vàrem endur una gran sorpresa quan al final de la classe ens va regalar les dinou plantes que va fer per la seva exposició. Agraïm molt la seva participació i una altra vegada li volem donar les gràcies.

Amb l’ajuda del Sr Ramon, de l’escola, tots els nens i nenes vam fer de jardiners durant una bona estoneta. Tots els divendres regaran les plantes i així podran observar el creixement i a la vegada treballar la sensibilització del seu entorn natural. Moltes gràcies Sr Ramon per haver pogut dur a terme aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada